You are beautiful
Open Cbox
Clock Widgets
together forteer :-*
Saturday, 25 February 2012 @ 06:24 | 0 Comment [s]

hello2 ! welcome back ... hehehe ... dah lama tak menulis blog comel aku ni *perasan*
hari ni agak gatal tangan nak menulis ... al maklum lah topik hot sikit !
alhamdullilah ...selepas 2 bulan membujang, akhirnya berjumpa juga aku dengan Aminuddin .
siapakah beliau ? the new person or lebih jelas "boy baru"... hehehe
itu gambar aminuddin/ amin with me . dia tak handsome but comel ...
thats why , aku tertarik dengan dia ... insyaallah , hubungan kami akan berpanjangan ....
*doakan*
dia gila-gila and happy gud lucky ... or lebih padat perangai dia sejibik macam aku .
umur dia 17 tahun .. *aku cakap pasal dia macam nak bagi pakwe aku dekat hampa la pulak*
hampa pun mesti tak mau kan ? dia tak handsome ponnn ...
apa pun , dia baik hati . itu yang penting .... kan ?
apa pun.. he is the best from all my pakwe * macam keling* . 


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my Cbox..

Entry Profile Stuff Links



Tagboard
videokeman mp3
Perfect Two – Auburn Song Lyrics
Open Cbox

Round of applause
Copyrigt : Nur | Izzati
#thanks for Umie
#background from blogskins.com